Welkom bij Driessen Honda aan de Vaalserbergweg 305 in Eindhoven. Als officieel dealer en reparateur van het merk Honda bent u bij Driessen Honda aan het juiste adres voor de aankoop, leasing, reparatie en/of onderhoud van uw Honda.

Wilt u een vrijblijvende proefrit maken of uw auto aanbieden voor reparatie of onderhoud? Neem contact met ons op via het contactformulier en wij nemen snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook via tel. 040-264 65 40.

Receptie

De receptie bij Driessen Honda Eindhoven; waar klantvriendelijkheid voorop staat. Onze receptionisten zijn u graag van dienst van 08.00 uur tot 17.00 uur. Met één van deze medewerkers kunt u een afspraak maken voor:

Vervangend vervoer?

U kunt het samen met onze receptiemedewerkers afstemmen. Zij voorzien u graag van een leenfiets (gratis) of een luxe vervangende auto tegen scherp tarief. Voor het maken van een afspraak met één van onze medewerkers kunt u bellen met nummer: 040-264 65 46.

Voor afspraken voor onderhoud, reparaties of een proefrit kunt u ook gebruik maken van de Service Assistent.

Showroom

Alle nieuwe Honda modellen staan ruim gepresenteerd in onze showroom aan de Vaalserbergweg 305 in de Autowijk in Eindhoven. Al deze modellen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, geheel op uw wensen afgestemd. Het professionele verkoopteam van Driessen is te allen tijde bereid u nader te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Onze vestiging

 1. Driessen Honda
  Eindhoven
  Vaalserbergweg 305
  5628 CH Eindhoven
  Tel 040 2646540
  Route en openingstijden

Beoordeel ons bedrijf

Als klant is uw ervaring met ons van groot belang. Uw mening en uw ideeën over Driessen Honda dragen bij aan de verbetering van de kwaliteit. Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons beoordeelt!

Geef uw mening